ГоловнаПолітика

Нардеп Парасюк взяв на поруки підозрюваного в замаху на підприємця із Запоріжжя

У травні 2018 двоє розстріляли з автомата автомобіль, в якому перебував підприємець і його водій.

Нардеп Парасюк взяв на поруки підозрюваного в замаху на підприємця із Запоріжжя
Фото: Макс Требухов

Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя ухвалив рішення віддати на поруки депутату Верховної Ради Володимиру Парасюку підозрюваного в замаху на вбивство місцевого підприємця.

Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін.

"23 травня 2018 року двоє невідомих розстрілюють з автоматичної зброї на вул. Каширське шосе в Запоріжжі автомобіль, в якому перебував місцевий підприємець і його водій. Підприємець отримав кульове поранення. Злочинці з місця події зникли на мотоциклі, залишивши зброю. Протягом тривалого часу проводилися заходи з метою встановлення злочинців. Вчора поліцейські затримали одного з виконавців злочину, була зібрана обґрунтована доказова база ... Але сьогодні Орджонікідзевський районний суд Запоріжжя звільнив підозрюваного під особисту поруку народного депутата Парасюка", - зазначив він.

Нардеп пояснив своє рішення тим, що затриманий житель Дніпропетровської області 1991 року народження, як і він, є учасником АТО, уточнили в прес-службі поліції Запорізької області

Розслідування кримінального провадження за ознаками ч.2 ст.15 (замах на злочин), ч.2 ст.115 (умисне вбивство) і ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу триває.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram