ГоловнаПолітика

Гринів про появу передвиборного гасла Путіна на бордах Порошенка: "Нічого страшного"

"Це атака на штаби, коли не про зміст дискутують, а намагаються дезорганізувати роботу".

Нардеп Ігор Гринів назвав збігом повторення в президентській кампанії Петра Порошенка гасла з кампанії Володимира Путіна.

Про це Гринів, який керує кампанією Порошенка, сказав журналістам на прес-конференції в п'ятницю.

"Останнім часом відбуваються дві речі. Перше - це величезна кількість фейкових новин, у тому числі коли ті самі бігборди перемальовували під іншу людину. І наскільки я розумію, 90% таких речей - це атака на штаби, коли не про зміст дискутують, а намагаються ніби дезорганізувати роботу штабу", - заявив Гринів.

Так він зреагував на пост нардепа Сергія Власенка про гасло "Кандидатів багато - президент один!"

"Україна - точно не Росія, як говорив один з президентів. І якщо це єдине, що об'єднує Україну з Росією чи виборчу кампанію одну і другу, що там схожі повідомлення "Кандидатів багато - президент один", то я в цьому нічого страшного не бачу", - сказав Ігор Гринів.

Депутат сказав, що це гасло придумав особисто він, оскільки вважає Порошенка єдиним кандидатом, який здатен упоратися з президентськими обов'язками і гідно представляти Україну у світі.

"Це і написано на бігборді. Якщо щось схоже хтось колись і використовував, то не важливо - в Росії це використовувалося чи Сполучених Штатах Америки", - заявив він.

Гринів підкреслив, що такої реклами Путіна не бачив.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram