ГоловнаПолітика

Вакарчук запропонував три умови для вибору свого кандидата в президенти

Він повинен брати участь у дебатах, представити свою команду і виконувати обіцянки.

Вакарчук запропонував три умови для вибору свого кандидата в президенти
Святослав Вакарчук
Фото: Youtube / Святослав Вакарчук official

Лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук запропонував українцям три умови при виборі свого кандидата в президенти.

Про це він заявив у своєму відеозверненні.

"Мене часто запитують, що я думаю про того чи іншого кандидата в президенти України. Я вже говорив, що в мене немає планів підтримувати жодного з них, але як свідомий громадянин, я свій вибір обов'язково зроблю. Важливі не образи кандидатів, а цінності, які стоять за ними. Не гасла на білбордах, а конкретні дії. Не яскравість передвиборних кампаній, а те, як він поводиться в реальному житті", - сказав Вакарчук.

На його думку, кандидат у президенти повинен взяти участь у теледебатах, назвати імена членів своєї команди, а також продемонструвати, як він виконував свої обіцянки в минулому.

"Для того, щоб я міг проголосувати за того чи іншого кандидата в президенти, повинні бути виконані три умови: 1. Кандидат у президенти повинен взяти участь у теледебатах з опонентами, або в програмах подібного формату, які будуть проходити в прямому ефірі і без наявності суфлера. 2. Кандидат у президенти повинен назвати імена членів своєї команди. Це, в першу чергу, стосується призначень, відповідні президентським повноваженням, а саме: міністра закордонних справ, міністра оборони, начальника Генерального штабу Збройних сил, генерального прокурора, керівника Служби зовнішньої розвідки, керівника Служби безпеки. 3. Кандидат у президенти повинен продемонструвати на реальних фактах, як він або вона виконували свої обіцянки в минулому. Це стосується тих, хто вже займав державні посади або займає їх зараз. Якщо хоча б одна з цих трьох умов не буде виконана, за такого кандидата в президенти голосувати не слід", - пояснив Вакарчук.

Нагадаємо, наприкінці січня Вакарчук заявив, що не буде балотуватися на виборах президента 31 березня. Проте він не виключив участь у політичному житті країни і запропонував українцям вибрати назву для його майбутньої команди.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram