ГоловнаПолітика

Наглядова рада НСТУ вирішила відтермінувати розірвання контракту з Аласанією

Розірвання контракту відклали до 6 травня.

Наглядова рада НСТУ вирішила відтермінувати розірвання контракту з Аласанією
Фото: Макс Требухов

Наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії України ухвалила рішення відтермінувати розірвання контракту з головою правління Суспільного мовлення Зурабом Аласанією до 6 травня 2019 року.

Таке рішення ухвалили члени наглядової ради ПАТ "НСТУ" на позачерговому засіданні, повідомляє Укрінформ.

Пропозиція перенести дату припинення контракту з Аласанією на 6 травня 2019 року (після президентських виборів) внесла Тетяна Лебедєва.

За відповідне рішення проголосували 11 членів наглядової ради. Троє - В'ячеслав Козак, Євген Глібовицький та Олександр Павличенко - проголосували "проти". Дарина Карякіна утрималася.

Нагадаємо, 31 січня наглядова рада НСТУ достроково розірвала контракт з Аласанією під час засідання, на порядку денному якого не було питання про відставку голови правління. Пізніше з'ясувалося, що на Аласанію написала скаргу профспілка.

Аласанія очолював НСТУ з 15 травня 2017 року до 31 січня 2019 року. Він також керував Національною телерадіокомпанією України, на базі якої була створена НСТУ, з березня 2014 року по листопад 2016 року. Тоді він пішов у відставку за власним бажанням.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram