ГоловнаПолітика
Спецтема
Президентские выборы 2019

Тимошенко провела мітинг на Контрактовій площі в Києві

А в Палаці спорту відбувся захід на підтримку Петра Порошенка.

Кандидат на пост Президента Юлія Тимошенко провела в суботу мітинг у центрі Києва на Контрактовій площі, де закликала українців визначитися заради майбутнього.

Участники митинга
Фото: Макс Левин
Участники митинга

«Сьогодні країна в такому стані, що питання стоїть дуже чітко: або ми докорінно змінюємо всі умови нашого життя, всю систему влади, яка прогнила до межі, або наводимо лад у своїй державі, рятуємо країну від війни і бідності, або буде поставлено під дуже велику загрозу існування української нації», - зазначила Тимошенко.

Голова партії попросила співгромадян об'єднатися заради недопущення фальсифікацій, "за допомогою яких Петро Порошенко планує втриматися на посаді".

«Кожен підкуп має стати публічним. Ловіть їх, фотографуйте, показуйте. І нехай вони знають, що земля горить під ногами. І скажіть людям, що вони не тисячу беруть, а самі в себе, у своїх дітей крадуть майбутнє», - заявила кандидат на пост Президента, запевнивши, що її команді вистачить сил, щоб захистити вибір кожного українця.

Фото: Макс Левин

Говорячи про захист держави, Юлія Тимошенко зазначила, що жінка-головнокомандувач буде ефективною для країни й особисто ніколи б не призначила кума Путіна Віктора Медведчука офіційним перемовником від України.

«Жінка-головнокомандувач не братиме відкати з торгівлі зброєю за межі України. Не будемо постачати на армію з відкатами зі своїх підприємств зброю і техніку, непридатну для використання. Жінка-головнокомандувач ніколи не створить такі умови для армії, коли наприкінці року 30 000 кадрових військових не захотіли пролонгувати контракт і пішли з армії, оскільки умови, які створили для наших воїнів, неможливі», - запевнила лідер «Батьківщини».

Питання забезпечення переможного миру на умовах України, за словами Юлії Тимошенко, є пріоритетним.

«Епоха стагнації, руйнування та безладдя має закінчитися, а початися епоха становлення, процвітання, перемог, миру, економічного зростання та щастя наших людей. І я в це вірю!»- зазначила лідер партії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про затримання активістів перед мітингом Юлії Тимошенко.

Також сьогодні в Києві в Палаці спорту пройшов і форум на підтримку чинного Президента Петра Порошенка.       

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram