ГоловнаПолітика

Московський суд завтра розгляне апеляції на продовження арешту військовополонених моряків

Лефортовський районний суд раніше продовжив арешт моряків до квітня.

Московський суд завтра розгляне апеляції на продовження арешту військовополонених моряків
Фото: EPA/UPG

Московський міський суд у четвер, 7 лютого, розгляне апеляційні скарги на рішення про продовження арешту чотирьох українських військовополонених моряків. Про це сьогодні повідомив адвокат Микола Полозов на своїй сторінці у Фейсбуці.

"У четвер, 7 лютого, в Московському міському суді відбудеться розгляд апеляційних скарг на постанову Лефортовського районного суду про продовження запобіжного заходу для військовополонених Володимира Терещенка, Сергія Попова, Богдана Головаша, Андрія Шевченка", - написав він.

Усі моряки заявили про бажання особисто брати участь у засіданні суду, але Полозов зазначив у коментарі, що дуже ймовірно, українців долучать до засідання по відеозв'язку.

Раніше повідомляли, що погіршився стан здоров'я Володимира Терещенка, В'ячеслава Зінченка і Віктора Безпальченка.

Нагадаємо, російські прикордонники атакували і захопили два українські бронекатери і буксир в Чорному морі біля Керченської протоки 25 листопада 2018 року. Суд в окупованому Криму заарештував 24 українців - членів екіпажу захоплених суден, наприкінці листопада моряків вивезли до Москви. Їх звинувачують у незаконному перетині кордону Росії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram