ГоловнаПолітика

Депутати БПП принесли в Раду півтора мільйона підписів за вступ у ЄС і НАТО

Коробки з підписами поставили біля входу в зал, щоб "показати підтримку змін до Конституції".

Фото: Цензор.НЕТ

Депутати парламентської фракції партії "Блок Петра Порошенка" принесли в Раду близько 1,5 мільйона підписів на підтримку конституційних змін про курс у ЄС і НАТО. Про це повідомляє "Цензор.нет".

За словами представників фракції, це зроблено для того, щоб депутати, йдучи в сесійну залу, змогли побачити, яка є підтримка в ідеї закріплення в Конституції України неухильного курсу на членство в НАТО і ЄС.

За словами Олексія Гончаренка, підписи збирали представники БПП і громадських організацій. Загалом зібрано понад 1,5 млн підписів з усіх регіонів України та від представників різних верств населення.

"Я сподіваюся, що завтра депутати, які йтимуть на засідання, побачать, чого хочуть люди. Більшість українців підтримують курс на ЄС і НАТО", - сказав Гончаренко.

Фото: Цензор.НЕТ

Він акцентував, що підписи зібрано в усіх регіонах України, крім окупованих територій. Також він припустив, що люди в областях, які межують з окупованими територіями і Росією, більше за всіх зацікавлені в членстві в ЄС і НАТО.

Нагадаємо, в четвер Верховна Рада Україна планує розглянути зміни до Конституції, доповнивши її прагненням країни до євроінтеграції і вступу в НАТО.

Фото: Цензор.НЕТ
Фото: Цензор.НЕТ

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram