ГоловнаПолітика

Українська парламентська делегація візьме участь у молитовному сніданку з президентом США

Українські депутати зустрінуться з американськими колегами та представниками діаспори.

Павло Унгурян і Рік Перрі
Фото: Павло Унгурян
Павло Унгурян і Рік Перрі

Українська парламентська делегація сьогодні розпочала візит до США. У програмі українських політиків - низка зустрічей з представниками Сенату і Конгресу США, робочі наради в міністерствах і відомствах країни, проведення конференції з українською діаспорою, а також участь в 66-му Національному молитовному сніданку за участю президента США.

5 лютого 2019 в рамках візиту української парламентської делегації в США відбулася зустріч керівника української групи, народного депутата України Павла Унгуряна з міністром енергетики США Ріком Перрі.

Під час зустрічі було обговорено низку важливих питань двостороннього співробітництва в енергетичній сфері, зокрема розвиток нових енергетичних можливостей України, американські інвестиції у видобуток українських природних ресурсів, диверсифікація забезпечення природним газом України і Європи.

Також під час зустрічі міністр Перрі наголосив на важливості подальших реформ в Україні і побудові стабільного суспільства на основі цінностей Біблії. Адже Сполучені Штати є хорошим прикладом успішної країни, фундаментом якої є вічні християнські цінності.

Нагадаємо, Сполучені Штати надають Україні постійну і рішучу підтримку, в тому числі і в посиленні енергетичної безпеки України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram