ГоловнаПолітика

Тимошенко: Верховна Рада не розглядає питання, що стосуються життя людей

У зал внесено тільки лобістські законопроекти, впевнена нардеп.

Тимошенко: Верховна Рада не розглядає питання, що стосуються життя людей
Фото: ba.org.ua

Порядок денний Верховної Ради знову наповнений лобістськими законопроектами і не включає розгляду питань, які покращать життя пересічних українців. Про це Юлія Тимошенко заявила сьогодні під час відкриття десятої сесії парламенту VIII скликання.

Лідер «Батьківщини» обурилася, що в порядок денний не включають законопроект про скасування постанови уряду про підвищення ціни на газ, яку підписали всі фракції, крім провладної. Не включено важливі питання, які могли б припинити махінації з землею, створення ТСК, щоб розібратися з корупцією НАК «Нафтогаз» на тарифах людей, додала вона.

«У цьому залі проводитимуться лобістські законопроекти про чорну приватизацію, про відмивання та відкати грошей з бюджету. У бюджет уже заклали 2 млрд грн для сім'ї Порошенка, щоб підкуповувати людей на виборах», – звернула увагу кандидат у Президенти.

Юлія Тимошенко також нагадала, що президент планує підвищити ціни на газ з 1 травня на 16% і потім ще на 25%.

«Це просто знищення української нації. Членів комісії, яка встановлює тарифи, формує Порошенко своїм указом. Тож він несе персональну відповідальність за всі тарифи, які сьогодні знищують людей», – наголосила вона.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram