ГоловнаПолітика

Тимошенко: від доходів українців залежить розвиненість економіки

Як виробники можуть щось продати, якщо люди не можуть купити їжу, зазначає нардеп.

Тимошенко: від доходів українців залежить розвиненість економіки
Фото: ba.org.ua

Україна сьогодні програє найважливішу конкуренцію - конкуренцію за людей, мільйони громадян виїжджають за кордон. І щоб це припинити, необхідно підняти рівень життя українців, насамперед зарплати і пенсії. Про це заявила лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко під час зустрічі з представниками Європейської Бізнес Асоціації в Києві.

"Зарплати і пенсії - це не популізм. Доходи людини - це насамперед розвинена економіка. Як можна виробникам продати товар за реальною вартістю з прибутком, якщо люди не можуть купити собі їжу. Головний інвестор країни - це народ, який щось купує", - зазначила вона.

Нагадаємо, Європейська Бізнес Асоціація була заснована в 1999 році як форум для обговорення і вирішення проблем, з якими стикаються бізнесмени в Україні. Ця ініціатива ділових людей, які побачили переваги та користь від спільних дій європейської бізнес спільноти в Україні, була підтримана Європейською Комісією.

Об'єднуючи понад 1000 компаній, Асоціація є однією з наймасштабніших спільнот бізнесу, що працюють на українському ринку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram