ГоловнаПолітика

Бурбак закликав нардепів брати участь у ТСК з розслідування втручання Росії у вибори

Своїх представників подала тільки одна фракція.

Бурбак закликав нардепів брати участь у ТСК з розслідування втручання Росії у вибори
Фото: nfront.org.ua

Верховна Рада України повинна захистити вибори від втручання Москви. На цьому наголосив керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак під час Погоджувальної ради.

За його словами, фракція вимагає створити Тимчасову слідчу комісію для розслідування фактів втручання в українські вибори з боку Росії.

"Ми повинні захистити вибори від московського втручання. Кремль, окрім війни та пропаганди, готує фальсифікацію виборів", - зазначив він.

"Народний фронт" вимагає створити Тимчасову слідчу комісію для розслідування фактів втручання у вибори в Україні з боку Росії та громадян України, з нею пов’язаних. Ця комісія, зокрема, має розслідувати джерела фінансування пропутінських ЗМІ в Україні", - підкреслив Максим Бурбак.

Він звернувся до народних депутатів та голів депутатських фракцій подавати свої кандидатури до складу ТСК.

"Я звертаюся до народних депутатів: не бійтеся! Не бійтеся агентів ворога, бійтеся оцінки виборців у жовтні! Долучайтеся до створення ТСК. Звертаюся до керівників фракцій і груп подавати своїх представників до складу ТСК. На сьогодні лише одна фракція подала своїх представників", - зазначив парламентар.

"Народний фронт" усе одно не допустить виборів за сценарієм Кремля, а з кожного з вас спитають виборці, журналісти, активісти, історики. Спитають за слабкість, пасивність і подвійні стандарти", - підкреслив керівник фракції.

Максим Бурбак також звернувся і до президента України: "Народний фронт"  звертається і до глави держави. Пане Президенте, звільніть Україну від кума Путіна. Цей кум не звільняє українських заручників – він захоплює заручників".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram