ГоловнаПолітика

Висунення Кривоноса є його особистою ініціативою, - командування ССО

Полковник на час виборчої кампанії пішов у відпустку.

Висунення Кривоноса є його особистою ініціативою, - командування ССО
Полковник Сергей Кривонос
Фото: Цензор.нет

Участь у виборчій кампанії полковника Сил спеціальних операцій Сергія Кривоноса не пов'язана з діяльністю ССО і ЗСУ, а є його особистою ініціативою. Відповідну заяву опублікувало командування ССО на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Політична партія "Воїни АТО" висунула кандидатом у президенти полковника Сергія Кривоноса, першого заступника командувача ССО ЗС України. Командування Сил спеціальних операцій ЗС України повідомляє, що участь у виборчій кампанії полковника С. Кривоноса є його особистою ініціативою і жодним чином не пов'язана з діяльністю Сил спеціальних операцій і Збройних Сил України загалом", - сказано в заяві.

На з'їзді партії Кривонос зазначив, що на час виборчої кампанії він у відпустці за основним місцем служби, тому висунення і участь у виборах відбуваються в рамках закону.

Станом на 31 січня Центральна виборча комісія зареєструвала 26 кандидатів у президенти на виборах 31 березня, дев'ятьом кандидатам ЦВК відмовила в реєстрації. Термін висунення кандидатур і подачі документів спливає 2 лютого, наступного тижня почнеться передвиборна агітація кандидатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram