ГоловнаПолітика

Ірина Луценко подасть у суд на Гриценка через сина

Кандидат у президенти заявив, що Луценка-молодшого ховали від фронту.

Ірина Луценко подасть у суд на Гриценка через сина
Ирина Луценко

Депутат Верховної Ради Ірина Луценко має намір подати в суд на кандидата в президенти від партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка.

Про це вона заявила на своїй сторінці в Facebook.

"Від імені всіх матерів наших захисників Вітчизни подам на Гриценка в суд. І всі гроші віддам на потреби армії. Хоч так змушу цього брехуна допомогти Збройним Силам України", - написала вона.

Депутат додала, що разом з чоловіком, генпрокурором Юрієм Луценком, самостійно купувала шолом, бронежелет і намет для сина, який в 2014 пішов добровольцем на фронт, і навіть привозили продукти. Також самостійно купували колеса на тягачі знарядь і прилади нічного бачення.

Раніше Анатолій Гриценко посварився в фейсбуці з генеральним прокурором Юрієм Луценком через те, чи служив в АТО син генпрокурора Олександр.

Гриценко в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону заявив, що війна на Донбасі давно б закінчилася, якби Луценко та інші чиновники не ховали своїх синів від фронту. Гриценко стверджує, що деякі чиновники повністю, деякі після декількох місяців в АТО, - завчасно повертали своїх дітей додому, або в парламент, або в Укроборонпром, тим часом інших військовослужбовців мобілізували на рік і більше.

Генпрокурор обурився словами Гриценка і заявив, що вимагає вибачень. Він також опублікував фотографії сина Олександра з фронту, який пішов туди добровільно.

Гриценко вибачитися перед Луценком відмовився.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram