ГоловнаПолітика

Батько Гандзюк заявив про зв'язок організатора вбивства його доньки з головами Херсонської облради і ОДА

Батько Катерини Гандзюк на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради заявив, що організатор убивства його доньки пов'язаний з головою Херсонської облради Владиславом Мангером і головою Херсонської ОДА Андрієм Гордєєвим.

"Мені все одно, чи є в продажному МВС, байдужій СБУ і прокуратурі конкретні докази проти замовників. Мені все одно, як усі ці люди будуть брехати, що в них немає повноважень, щоб покарати винуватих. Усе одно. Я знаю тільки одне: коли організатор убивства, кримінальний авторитет, який недавно вийшов з в'язниці, співпрацює з головою Херсонської обласної ради, партійцем партії "Батьківщина" Владиславом Мангером; коли кримінальний авторитет тісно співпрацює з головою Херсонської обласної державної адміністрації, партійцем Блоку Петра Порошенка Андрієм Гордєєвим; коли кримінальний авторитет тісно співпрацює з заступником Гордєєва Євгеном Ріщуком - ці люди повинні зникнути з політичного горизонту. Вони скомпрометовані назавжди", - сказав Віктор Гандзюк.

Він заявив, що сприймає і "Батьківщину", і БПП як партію вбивць його доньки.

"Але я досі вірю, що наша країна змінюється. Вірю, що замовників, організаторів і виконавців убивства буде покарано. Вірю, що і Петро Порошенко, і Юлія Тимошенко не готові йти на вибори в крові. Вірю, що вони почують біль батька, який втратив єдину дочку, і якнайшвидше позбудуться будь-яких зв'язків із цинічним убивством моєї Каті. Вірю, що вони тут і зараз проведуть кордон, покажуть, що є межі, за які заходити не можна. Я вірю, що в цій країні нарешті будуть покарані винуваті і кожен справедливо отримає те, що заслуговує", - сказав Віктор Гандзюк.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram