ГоловнаПолітика

Від початку виборчої кампанії поліція отримала 266 заяв про порушення, - Князєв

Провадження відкрито у 8 справах.

Від початку виборчої кампанії поліція отримала 266 заяв про порушення, - Князєв
Сергей Князев
Фото: npu.gov.ua

Від початку виборчої кампанії поліція зареєструвала 266 заяв про порушення й інші злочини, пов'язані з виборами президента. При цьому за отриманою інформацією відкрито 8 кримінальних проваджень, повідомив сьогодні голова Нацполіції Сергій Князєв.

"Національна поліція оперативно реагує на всі порушення виборчого законодавства. За 26 днів кампанії ми зареєстрували 266 заяв і повідомлень про злочини, пов'язані з виборчим процесом", - цитує Князєва "Інтерфакс-Україна".

Князєв підкреслив, що найбільше таких порушень зафіксовано в Києві, в Закарпатській, Дніпропетровській, Полтавській, Одеській, Запорізькій і Миколаївській областях.

"Станом на сьогоднішній ранок уже порушено 8 кримінальних проваджень. Прошу забезпечити якісне документування всіх обставин скоєних злочинів для завершення досудового розслідування, направлення матеріалів до суду і притягнення винних до відповідальності", - заявив голова Нацполіції, звертаючись до присутніх на колегії підлеглих.

Нагадаємо, виборча кампанія чергових виборів президента України почалася 31 грудня 2018 року. До 2 лютого кандидати в президенти можуть висувати і реєструвати свої кандидатури в Центрвиборчкомі, голосування пройде 31 березня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram