ГоловнаПолітика

НАБУ повідомило про підозру у справі про розкрадання 93,27 млн гривень "Укрзалізниці" двох помічників депутата

Число підозрюваних збільшилося до восьми осіб.

НАБУ повідомило про підозру у справі про розкрадання 93,27 млн гривень "Укрзалізниці" двох помічників депутата
"Укрзализныця"
Фото: 112.ua

Національне антикорупційне бюро повідомило про підозру помічника одного з народних депутатів України, колишнього чиновника ПАТ "Укрзалізниця", у справі про розкрадання 93,27 млн гривень.

Про це повідомляють на сайті НАБУ.

За версією слідства, ця особа є організатором корупційної схеми і її виконавцем. Дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 3 ст. 27 ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 205 та ч.ч. 2, 3 ст. 27 ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу.

Відзначають: під час розслідування були отримані відомості, що особа, яку підозрюють у скоєнні особливо тяжкого злочину, переховується від слідства, 23 січня її оголосили в розшук.

"Таким чином, загальна кількість підозрюваних у кримінальному провадженні за фактом заволодіння 93,27 млн грн ПАТ «Укрзалізниця» становить вісім осіб, з яких двоє є помічниками одного з народних депутатів", - відзначили в НАБУ.

Нагадаємо, раніше детективи НАБУ повідомили сімох осіб про підозру в заволодінні більш ніж 93 млн грн "Укрзалізниці". Серед причетних до скоєння злочину - посадові особи підприємства-виробника стрілочної продукції, посадові особи філії Центр забезпечення виробництва ПАТ "Українська залізниця".

Розслідування було розпочато в червні 2017 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram