ГоловнаПолітика

Ігор Луценко відповів на звинувачення ФГВФО про виведення коштів з банку "Київська Русь"

"Мій депозит згорів. І я отримав лише часткову компенсацію втраченого вкладу".

Ігор Луценко відповів на звинувачення ФГВФО про виведення коштів з банку "Київська Русь"
Ігор Луценко в кулуарах ВР
Фото: www.facenews.ua

Депутат Верховної Ради Ігор Луценко заявив, що не бачить підстави для притягнення його до кримінальної відповідальності.

Про це депутат сказав у коментарі LB.ua, коментуючи заяви Фонду гарантування вкладів фізичних осіб про те, що він вивів з банку "Київська Русь" 750 тисяч гривень за день до його банкрутства.

"Інформація з посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб про те, що я нібито став фігурантом кримінальної справи проти мене, подається щонайменше некоректно... Підкреслюю, що стосовно мене немає жодної кримінальної справи. Є просто заява Фонду гарантування вкладів про те, що я нібито скоїв кримінальний злочин, не задекларувавши кошти, отримані від збанкрутілого банку «Київська Русь»", - заявив він.

"Насправді мій депозит у цьому банку згорів. І я отримав у підсумку лише часткову компенсацію втраченого вкладу. Природно, я цю часткову компенсацію декларував. Тому немає ніякої підстави для притягнення мене до кримінальної відповідальності", - додав він.

Нардеп пов'язує заяву Фонду гарантування вкладів фізосіб з тим, що він веде активну роботу в рамках профільного комітету щодо виявлення корупційних схем у самому Фонді.

"Я як один із депутатів неодноразово говорив про корупційні схеми всередині самого Фонду. Тому пов'язую такі заяви Фонду з діяльністю нашого підкомітету в рамках комітету з питань боротьби з корупцією", - зазначив Луценко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram