ГоловнаПолітика

Народний депутат Грановський заявив про фальшиві сторінки у "Фейсбуці", що ведуться від його імені

Нардеп стверджує, що в нього всього одна сторінка в соціальних мережах.

Народний депутат Грановський заявив про фальшиві сторінки у "Фейсбуці", що ведуться від його імені
Александр Грановский
Фото: пресс-служба Александра Грановского

Народний депутат Олександр Грановський попередив користувачів мережі "Фейсбук", підписаних на його сторінку, про шахраїв, що створюють і поширюють "фейкові" сторінки в цій мережі від його імені.

"Хочу звернутися до всіх, хто час від часу переглядає мою сторінку в мережі фейсбук. Та сторінка, яку ви бачите зараз, - єдина і не існує ніяких інших ані в фейсбуці, ні в інших соціальних мережах. Уже почали з'являтися так звані «фейкові» сторінки, метою яких є ввести людей в оману від нібито мого імені", - написав він у своєму пості 13 січня.

"Я нікого і ніде не вітаю, крім як на цій сторінці, ні до кого не звертаюся, крім як тут. Прошу врахувати. Дякуємо. Всі інші джерела - маніпуляція і спосіб поширення сфабрикованих матеріалів від мого імені під час виборчих кампаній", - уточнив Олександр Грановський.

У коментарях до посту народного депутата інші користувачі мережі підтвердили, що останнім часом почали отримувати безліч повідомлень від фальшивих акаунтів і сторінок, створених від імені Олександра Грановського.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram