ГоловнаПолітика

Супрун отримала 5 повісток у суд

В.о. міністра повинна з'явитися в Печерський суд сьогодні ввечері.

Супрун отримала 5 повісток у суд
Ульяна Супрун
Фото: РБК

В.о. міністра охорони здоров'я України Уляну Супрун викликали в Печерський суд у п'яти справах про адміністративні правопорушення. Відповідні повістки до суду в.о. міністра отримала напередодні.

"Щойно отримала 5 повісток у Печерський суд на 03.01.2019 на розгляд справ про адмінправопорушення. 4 повістки від 04.12.2018 та одну від 19.12.2018. За номерами на конвертах можна відстежити, що вони були відправлені 29.12.2018. Хтось дуже не хоче, щоб МОЗ з'явилося в суді", - написала Супрун на своїй сторінці у Твіттері.

Розгляд справ призначено на 18:00-18:10, на кожну з них відводиться по 5 хвилин. За даними Печерського суду, йдеться про "невиконання законних вимог народного депутата, Рахункової палати, члена Рахункової палати". Про які саме вимоги йдеться і стосуються вони саме в.о. міністра чи всього відомства, не уточнюється.

Нагадаємо, в жовтні 2018 року Супрун відзвітувала про свою роботу в міністерстві за два роки. Найбільшими досягненнями в.о. міністра вважає успішний старт реформи охорони здоров'я, розвиток програми "Доступні ліки" і перехід на закупівлю вакцин через міжнародні організації, завдяки чому українські лікарні повністю забезпечені вакцинами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram