ГоловнаПолітика

Тимошенко: в Україні 28 років тривають непопулярні реформи з неефективними наслідками

2019-й, на її думку, повинен змінити ситуацію.

Тимошенко: в Україні 28 років тривають непопулярні реформи з неефективними наслідками
Юлия Тимошенко
Фото: пресс-служба

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко запропонувала за прикладом Польщі ввести мораторій на підвищення комунальних тарифів. З такою ініціативою вона виступила на своїй сторінці у Facebook, нагадавши, що "новий рік приніс українцям і нові тарифи на опалення, які для багатьох є непідйомними".

«Українська влада в останні роки невпинно повторює, що вона проводить шалені реформи. Але всі ці реформи, якщо відкинути спекулятивну риторику, спрямовані проти людей. Зростання цін і тарифів, інфляція, розвал цілих державних систем (охорона здоров'я, освіта, наука і т.ін.) - це прямі наслідки таких «реформ», - вважає лідер «Батьківщини».

За її словами, в сусідній Польщі напередодні нового року Сейм спеціально зібрався на екстрене засідання, на якому ввів мораторій на подорожчання електроенергії для споживачів, заборонив підвищувати тарифи.

«Нашим «реформаторам» такий «популізм» і не снився. Терміново вони збираються тільки на дерибан бюджетних коштів. І хизуються непопулярними реформами. Так зробіть хоча б одну популярну. Хоча б для прикладу. У нас 28 років йдуть непопулярні реформи, які несуть непопулярні, неефективні наслідки», - констатувала лідерка партії.

На думку Юлії Тимошенко, 2019-й повинен змінити ситуацію.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram