ГоловнаПолітика

Тимошенко побажала українцям бути сильними і вірити в здійснення бажань

"Давайте обов'язково пам'ятати кожну хвилину: що ми, українці, - найкращі в світі"

Тимошенко побажала українцям бути сильними і вірити в здійснення бажань

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко в своєму новорічному привітанні закликала українців вірити в краще - "в мирний і успішний завтрашній день".

"Тому надія і віра - це дуже важливо! Людина, яка не опустила руки, не здалася - це сильна людина! Ви саме такі - сильні. Ваша віра - не порожня! Наступний рік - дуже важливий. Це рік справжніх змін.

Я переконана, що ми вже прожили важкі і складні роки в історії нашої незалежності. Далі - обов'язково стане краще. Ми, українці, заслужили право жити в мирі та бути щасливими. Весна переможе, і відразу ми почнемо будувати нову, справедливу, успішну країну і нове гідне життя для кожного", - зазначила Тимошенко.

Вона запропонувала відновити єдність і любов один до одного.

"Поки кожен з нас сам по собі і проти всіх - нам страшно, ми ослаблені, ми самотні. Коли ми єдині - ми сильні та непереможні. В єдності нас ніколи і нікому не здолати.

І ще одне... Давайте обов'язково пам'ятати кожен день і кожну хвилину: що ми, українці, - найкращі в світі! Це дасть нам ту непереборну силу, яка допоможе пройти будь-які випробування, подолати будь-які перешкоди і, головне, - відновити мир.

Я від щирого серця бажаю: нехай прийде щастя в наші домівки, нехай знову запанує мир і злагода, нехай здійсняться наші найзаповітніші мрії", - побажала політик.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram