ГоловнаПолітика

Тимошенко заявила про тиск на соратників у Черкаській області

"В області немає жодного керівника в партійній структурі, який залишився б поза увагою прокуратури".

Тимошенко заявила про тиск на соратників у Черкаській області
Юлия Тимошенко
Фото: ba.org.ua

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявляє, що отримала інформацію про те, що прокурор Черкаської області має намір вручити підозри керівнику обласного виборчого штабу «Батьківщини» Юрію Тренкіну, голові обласної «Батьківщини молодої» Євгену Щербині, партійцю Сергію Коломійцю за три дні до місцевих виборів. У Черкаській області вибори відбудуться у 27 ОТГ на 146 дільницях.

«Підозри вже підготовлено і підписано. На надуманих, юридично нікчемних підставах влада планує позбавити свободи керівництво обласної партійної організації. Раніше так само безпідставно ще 4 підозри були вручені голові Черкаської обласної організації, меру Черкас Анатолію Бондаренку. За нашою інформацією, підозри також готуються голові міської організації Роману Дисканту і 1-му заступнику голови обласної парторганізації Михайлу Мушієку», - написала вона у Facebook.

Тож у Черкаській області вже немає жодного керівника в партійній структурі, який залишився б поза увагою прокуратури, підкреслила Юлія Тимошенко, вважаючи все, що відбувається, політичним тиском перед виборами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram