ГоловнаПолітика

Путін підтвердив намір активно втрутитися в перебіг виборів президента, - БПП "Солідарність"

Громадяни України зможуть зробити вибір без московських підказок.

Путін підтвердив намір активно втрутитися в перебіг виборів президента, - БПП "Солідарність"
Фото: solydarnist.org

Заяви Володимира Путіна, які він зробив під час прес-конференції в четвер, вкотре засвідчили намір Росії активно втрутитися в перебіг виборів Президента і Верховної Ради України, які відбудуться наступного року. Таку позицію оприлюднила прес-служба партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".

Кремль ще раз продемонстрував свої неприязнь і ворожість до Петра Порошенка як Президента України, який ефективно поєднує функції Верховного Головнокомандувача і керівника української дипломатії.

"Путін явно розраховує на прихід до влади інших політиків, які були б більш поступливими, готовими поступитися в національних інтересах, готовими прийняти мир на російських умовах, тобто капітулювати; готовими переглянути або заморозити курс України на вступ у ЄС і НАТО", - вважають у партії.

Така поведінка Путіна цілком передбачувана і очікувана, адже Москва суне ніс у внутрішньополітичні справи більшості європейських країн.

"Гідний жалю факт, що всі ми знову побачили текстуальний і змістовний збіг між заявами російського президента і риторикою багатьох українських опозиціонерів, зокрема в оцінці недавніх подій у Керченській протоці. Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» не має жодного сумніву, що громадяни України розберуться без московських суфлерів у ситуації і дадуть гідну оцінку кожному політику", - заявила прес-служба.

Нагадаємо, під час підсумкової прес-конференції Володимир Путін заявив, що "не дозволить" посварити український і російський народи, а також що Україна послала моряків у Керченську протоку "на певну смерть".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram