ГоловнаПолітика

Росія провела в окупованому Криму військові навчання

Російські військові відпрацьовували ураження повітряних цілей.

Росія провела в окупованому Криму військові навчання
ЗРК Триумф С-400
Фото: EPA/UPG

Росія провела військові навчання в окупованому Криму. Про це повідомляє "Крим.Реалії" з посиланням на прес-службу Чорноморського флоту РФ.

Бойові розрахунки дивізіону зенітних ракетних комплексів С-400 "Тріумф" на навчаннях в анексованому РФ Криму передислокували установки, відпрацювали виявлення цілей і вразили повітряні засоби умовного супротивника.

Російські військові відпрацювали згортання пускових і радіолокаційних установок, потім перебазувалися в нові позиційні райони. Розгорнувши пускові установки, розрахунки перевірили орієнтування комплексів на місцевості, після чого привели їх у бойовий режим і почали збір даних про повітряну обстановку. Навчання завершилися електронними пусками.

Для відпрацювання маскування під час зміни позицій здійснення маршів відбувалося в умовах задимлення із застосуванням димових і піротехнічних засобів.

Нагадаємо, раніше спеціальний представник США з питань України Курт Волкер прогнозував, що в найближчі місяці буде оголошено про додаткові поставки озброєння Україні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram