ГоловнаПолітика

Один з підозрюваних у справі Гандзюк переховується на Карибах, - ЗМІ

У справі про вбивство активістки повідомили про підозру семи громадянам України.

Один з підозрюваних у справі Гандзюк переховується на Карибах, - ЗМІ
Фото: facebook.com/uakateryna

Одного з підозрюваних у справі про вбивство радника голови Херсонської міської ради Катерини Гандзюк, який виїхав з України, планують подати в міжнародний розшук.

Про це повідомив член Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради у справі про вбивство активістки Антон Геращенко.

Йдеться про фігуранта справи на прізвище Левін, повідомляє Громадське.

"Генеральний прокурор України заявив, що одного з кримінальних авторитетів Херсонської області подадуть в міжнародний розшук. Він перебуває на одному з Карибських островів. Я не пам'ятаю точно його прізвище. Фактично є все, щоб підібратися до замовника вбивства", - заявив Геращенко.

Він нагадав, що у справі про вбивство Гандзюк повідомили про підозру семи громадянам України, зокрема п'яти виконавцям злочину, серед яких організатор. Також у цій справі під вартою перебуває помічник народного депутата.

"Слідство розглядає 12 версій і рано чи пізно одна з цих версій дасть результат і буде достатньо фактів і доказів для висунення звинувачень безпосереднього замовника вбивства", - додав Геращенко.

На початку грудня генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що слідство встановило всіх замовників та організаторів. Це Сергій Торбін, Віктор Горбунов, Володимир Васянович, В'ячеслав Вишневський і Микита Грабчук (виконавці), Ігор Павловський (посередник), Олексій Левін (організатор).

Нагадаємо, Катерину Гандзюк облили сірчаною кислотою 31 липня в центрі Херсона. 4 листопада вона померла в лікарні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram