ГоловнаПолітика

"НФ": хто хотів усунути Україну з порядку денного Об'єднаної Європи - знову програв

"Спільні зусилля всіх українських патріотів приносять результат".

"НФ": хто хотів усунути Україну з порядку денного Об'єднаної Європи - знову програв
Фото: nfront.org.ua

Європейські парламентарі зайняли чітку позицію, що будівництво "Північного потоку-2" - це "політичний проект, який становить загрозу європейській енергетичній безпеці", і закликали припинити його реалізацію. Члени ЄП категорично засудили агресію, яку здійснила Росія проти наших моряків у Керченській протоці, і високо оцінили прогрес змін і перетворень в Україні, що свідчить про тверду солідарність з Україною. Про це йдеться в заяві партії "Народний фронт". У партії ці події пов'язують з поїздкою свого лідера Арсенія Яценюка до Брюсселя.

"Остання поїздка в Брюссель лідера "Народного фронту" Арсенія Яценюка підтверджує, що спільна робота всіх українських патріотів здатна втілювати найскладніші цілі і завдання. Постанова європейських депутатів варта найвищої оцінки. Той, хто хотів усунути Україну з порядку денного Об'єднаної Європи, знову програв", - йдеться в заяві.

"Протягом багатьох років команда "Народного Фронту" наполягала на відмові від проекту "Північного потоку-2". Ми були першими, хто почав говорити про цю серйозну загрозу Європі. Згодом нашу ініціативу підтримало чимало інших союзників. Разом ми зуміли знайти аргументи, які підтверджують згубність заохочення бізнес-апетитів агресора. Спільні зусилля всіх українських патріотів дають результат. Ми зберігаємо і зміцнюємо єдність з європейськими однодумцями. Але ця робота повинна тривати. Розслаблятися не варто. Треба діяти разом, розумно і наполегливо", - зазначили в "НФ".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram