ГоловнаПолітика

Гусовський підтвердив створення нового ліберального руху

Потенційний актив організації збирався в Києві 7 грудня.

Гусовський підтвердив створення нового ліберального руху
Фото: Макс Левин

Депутат Київської міськради Сергій Гусовський підтвердив інформацію LB.ua про створення нового ліберального руху під назвою "Люди важливі".

У своєму фейсбуці він написав, що 7 грудня в київському кінотеатрі "Жовтень" зібралися близько 250 потенційних учасників руху: політики, громадські активісти, бізнесмени, депутати різних рівнів, держслужбовці.

Гусовський входить до ініціативної групи цього руху разом із першим заступником міністра економіки Максимом Нефьодовим, колишнім заступником голови Донецької обласної ВЦА Віктором Андрусівим, головою експертно-аналітичного центру BRDO Олексієм Гончаруком, директором громадської організації Global Office Оксаною Нечипоренко.

Гусовський сподівається, що цей рух зможе об'єднати "якомога більше тих, хто вірить у майбутнє України, засноване на принципах свободи особистості, рівності та верховенства права".

"Ми хочемо мінімізувати роль держави в економіці та замінити державу-адміністратора на державу-сервіс", - заявив він.

Гусовський також підтвердив, що за підсумками засідання в "Жовтні" було підготовлено "Маніфест українських лібералів". Його повинні опублікувати в найближчі дні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram