ГоловнаПолітика

"Батьківщина" закликала не поширювати дезінформацію про Тимошенко

Нардеп "пройшла ретельну, прискіпливу перевірку всіх фактів її біографії".

"Батьківщина" закликала не поширювати дезінформацію про Тимошенко
Фото: Александр Прокопенко

Політична партія "Батьківщина" опублікувала на офіційному сайті звернення, в якому закликала журналістів не поширювати дезінформацію на адресу її лідера Юлії Тимошенко, викликану, як запевняють у партії, її високим рейтингом.

Для дискредитації Тимошенко, на думку представників "Батьківщини", використовуються "технології Віктора Януковича, розроблені політтехнологом Полом Манафортом, викриті американськими слідчими і незалежними журналістами".

"Навіть список "звинувачень" на адресу Юлії Тимошенко ретельно списаний з "темників", складених Манафортом", - кажуть у партії.

"Сумно і прикро лише те, що до кампанії з дезінформації залучають журналістів і засоби масової інформації. Найчастіше, зрозуміло, не з їхньої власної волі. Справжнім журналістам, як нікому, відомо, що жодному політику в нашій країні не доводилося чути стільки звинувачень на свою адресу, як Юлії Тимошенко. І ці звинувачення не обмежувалися тільки заявами для преси", - зазначили в "Батьківщині". І додали: "Юлія Тимошенко пройшла ретельну, прискіпливу перевірку всіх фактів її біографії".

"Багато з тих, хто зараз звинувачує лідера «Батьківщини», не витримали і малої частки випробувань, які вона пережила, і співпрацювали з режимом, який кинув її до в'язниці. Але для суспільства було б корисно, щоб усі українські політики пройшли хоча б десяту частина такої перевірки, яку пройшла Юлія Тимошенко, і вийшли з неї так, як вийшла вона - з честю і високо піднятою головою. Тоді й вітчизняна політика була б іншою, і Україна була б успішною", - йдеться в заяві.

«Батьківщина» закликала медіа сумлінно виконувати свою роботу і не ставати частиною політичної передвиборної кампанії.        

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram