ГоловнаПолітика

Заступник мера Дніпра Яніка Мерило почала працювати у львівській ІТ-компанії Eleks

"Над усіма проектами, над якими я працювала, я продовжую працювати з такою самою енергією".

Заступник мера Дніпра Яніка Мерило почала працювати у львівській ІТ-компанії Eleks
Яника Мерило
Фото: http://biz.liga.net/

Заступник мера Дніпра Яніка Мерило, яка також є "громадським заступником" міністра інфраструктури та радником мера Львова розпочала роботу в одній з найбільших українських ІТ-компанії Eleks.

Про це Яніка Мерило повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Так, це правда... я приєднуюся до Eleks. Це означає участь у розробленні крутих нових продуктів з кібербезпеки, блокчейну та іншого, а також посилення позицій і розширення в Естонії та Скандинавії", - написала вона.

Мерило наголосила, що вона продовжує працювати над усіма попередніми проектами.

"Над усіма проектами, над якими я працювала, я продовжую працювати з такою самою енергією. Просто я реально працюю мінімально 14 годин на добу, а про вихідні я взагалі не кажу. І за цей час можна багато встигнути. Також треба зізнатися, що повністю освоїла майстерність ефективності та делегування, і є прекрасна і близька група підтримки, яка не дасть "мечам впасти". Тому я абсолютно впевнена, що жоден напрямок не постраждає", - додала вона.

Яніка Мерило зазначила, що у неї не було і немає бізнес-інтересів в Україні. "Ця діяльність пов'язана з міжнародними ринками. І діяльність підприємства Eleks також спрямована на міжнародні ринки", - уточнила вона.

Нагадаємо, естонка Мерило, батько якої - українець, уродженець Кам'янця-Подільського, з січня по травень 2015 року була радником міністра економічного розвитку і торгівлі України Айвараса Абромавичуса. На цій посаді відповідала за залучення інвестицій, поліпшення інвестиційного та бізнес-клімату, координацію міжнародних програм і розроблення рішень електронного уряду.

З кінця 2015 року Мерило стала директором з інновацій мерії Львова. Вона також є президентом Української асоціації венчурного капіталу і прямих інвестицій (UVCA). Спеціалізація Мерило - впровадження IT-технологій в роботу органів влади.

У серпні 2016 року вона перейшла на роботу в мерію Дніпра, ставши заступником міського голови Бориса Філатова.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram