ГоловнаПолітика

Тимошенко взяла участь у круглому столі Атлантичної Ради

Зустріч проходила за правилами Chatham House.

Тимошенко взяла участь у круглому столі Атлантичної Ради
Фото: ba.org.ua

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, перебуваючи з робочим візитом у США, взяла участь у круглому столі Атлантичної Ради.

У зустрічі, яка проходила за правилами Chatham House, брали участь більш ніж 20 представників Атлантичної Ради, виконавчої влади США, міжнародних фінансових інститутів і провідних дослідницьких центрів.

Учасники обговорили питання поточної безпекової ситуації в Україні. Зокрема йшлося про наслідки та кроки, зроблені в результаті ескалації в Азовському морі і можливості посилення санкцій.

У круглому столі також взяли участь заступник голови партії "Батьківщина", голова Комітету ВРУ з прав людини Григорій Немиря та голова Комітету ВРУ з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Сергій Власенко.

Chatham House - Королівський інститут міжнародних відносин (The Royal Institute of International Affairs) - більш відомий під назвою будівлі, в якій розташований. Це неурядова організація, яка розташована в Лондоні і займається дослідженням основних міжнародних питань і поточних справ.

Згідно з розробленим Інститутом правилом анонімності - правилом Chatham House - учасники зустрічі можуть обговорювати її зміст за межами зборів, однак не можуть ідентифікувати належність висловлювань конкретним спікерам. Так забезпечується щирість і чесність обговорень спірних або непопулярних питань спікерами.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram