ГоловнаПолітика

Суд відмовив у госпіталізації Єфремова, - адвокат

Під час засідання Єфремову стало погано.

Суд відмовив у госпіталізації Єфремова, - адвокат
Фото: Макс Левин

Суд відмовився дозволити госпіталізацію екс-глави парламентської фракції "Партії регіонів" Олександра Єфремова, який повідомив про погане самопочуття під час засідання.

Про це повідомив адвокат Єфремова Андрій Смірнов.

"Про людину, якій вперше за 2 з половиною роки стало погано на судовому засіданні. Фізично погано. Суд розпорядився викликати лікарів. Начальник кардіологічного відділення лікарні і хтось там ще. Лікарі категорично проти участі людини в засіданні. Серцева недостатність, ішемічна хвороба серця, гіпертонічний криз, передінфарктний стан. Суд розпорядився викликати "швидку", щоб перевірити ще раз лікарів", - написав адвокат в фейсбуці.

За його словами, пізніше приїхала "швидка", яка наполягала на терміновій госпіталізації в кардіореанімацію. Але суд оголосив про надання Єфремову медичної допомоги на місці підручними засобами.

Нагадаємо, 16 січня 2017 року Старобельський районний суд Луганської області почав розглядати справу проти Єфремова. Його звинувачують в сепаратизмі, державній зраді, організації захоплення Луганської обласної державної адміністрації, пособництві захоплення управління Служби безпеки України і створення самопроголошеної "Луганської народної республіки".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram