ГоловнаПолітика

Кириленко пригрозив втратою ліцензій телеканалам за показ російських виконавців з "чорного списку"

"Крутіть українське - воно дуже гарне, якісне і популярне!"

Кириленко пригрозив втратою ліцензій телеканалам за показ російських виконавців з "чорного списку"
Фото: 24tv.ua

Українські телеканали, які транслюватимуть новорічні концерти за участю артистів з "чорного списку", будуть покарані Національною радою з питань телебачення і радіомовлення аж до позбавлення ліцензій.

Про це в ефірі "Прямого" заявив віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко.

"З приводу каналів, які захочуть транслювати людей з "чорного списку", тобто осіб, які становлять загрозу національній безпеці, то вони тут же, наступного дня, потраплять під санкції. І Національна рада з питань телебачення і радіомовлення буде до таких каналів застосовувати спочатку штрафи, а потім, можливо, позбавлення ліцензій", - заявив віце-прем'єр.

"Тому всіх охочих крутити тих, хто ненавидить Україну і прямо проти нас виступає, а значить за те, щоб вбивали українців і надалі, треба попередити про те, що потім вони будуть нести відповідальність згідно з чинним законодавством. Такі речі неприйнятні. І я сподіваюся, що напередодні всіх цих свят канали самі проревізують власну програмну сітку. Крутіть українське - воно дуже гарне, якісне і популярне!" - додав він.

Нагадаємо, раніше Кириленко запропонував зобов'язати артистів, які гастролюють в РФ, віддавати 20% заробленого на потреби ЗСУ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram