ГоловнаПолітика

Тимошенко пропонує повернути розмір допомоги на дітей на рівень 2009 року

"Мій уряд платив найбільші виплати".

Тимошенко пропонує повернути розмір допомоги на дітей на рівень 2009 року
Фото: ba.org.ua

В Україні потрібно задіяти механізм стимулювання підприємств - через зниження податків - для залучення до роботи молодих фахівців. Це може вирішити проблему з безробіттям, вважає лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко. За її словами, сьогодні кожен четвертий молодий чоловік віком 14-29 років є безробітним. Про це Юлія Тимошенко заявила під час Національного Форуму «Нова соціальна доктрина: Нові можливості для кожного», який проходив сьогодні в Києві.

Також, впевнена політик, для того, щоб залишити молодь в Україні, необхідно забезпечити їх сім'ї житлом "через іпотечні кредити, без застави та першого внеску, мінімум на 10 років, з державним ринковим страхуванням". А також стимулювати народжуваність.

«Для того, щоб підтримати молоді сім'ї не тільки роботою, житлом, а й стимулювати їх прагнення народжувати дітей, ми відновимо ті виплати при народженні дитини, які платив мій уряд. І вони були найбільшими за всі часи», - зазначила Тимошенко. Зокрема, виплата при народженні першої дитини на рівні 50 тис. грн, другої - 100 тис. грн, а після народження третьої і більше - 150 тис. грн.

«І це прораховано і посильно для бюджету - ми вводили ці виплати в валютному обчисленні», - додала лідер партії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram