ГоловнаПолітика

Березенко відкинув підозри в причетності до антиреклами "Батьківщини"

Заступник голови фракції БПП застеріг політиків від "брудних провокацій".

Березенко відкинув підозри в причетності до антиреклами "Батьківщини"
Фото: regionews.ua

Заступник глави фракції БПП у Верховній Раді Сергій Березенко заявив, що не має стосунку до антиреклами партії "Батьківщина".

Про це він написав в Фейсбуці.

"Про політичну етику: Ні я, Березенко, ні члени нашої команди не мають жодного стосунку до антиреклами лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко, яка заполонила сьогодні весь Київ. Більш того, будь-яка згадка або використання вікових чи фізіологічних особливостей людини для реклами вважаю принизливим, ницим і недостойним вчинком. А тому всіх закликаю не використовувати такі ганебні методи", - наголосив Березенко.

Він додав, що у його команди "досить офіційних аргументів, які дозволять українцям зробити вибір на користь тих програм, тих європейських цінностей".

"Тому, застерігаю всіх, хто готує такі брудні провокації, - вони не тільки не додають балів, але і знижують рівень політичної етики і роблять Україну слабкою. Ну а ми обов'язково зустрінемося з нашими опонентами на дебатах і порівняємо програми розвитку України, а не брудні політичні технології", - наголосив Березенко.

Нагадаємо, в Києві з'явилися біг-борди з антирекламою лідера партії "Батьківщина". У політсилі заявили, що це було зроблено "за наказом президента Петра Порошенка" і звинуватили в провокації нардепа Березенка.

Раніше, 1 жовтня, на сітілайтах в київському метро з'явилася реклама, на якій був зображений директор НАБУ Артем Ситник. На ній було написано "викрили топ-корупціонерів" і вказана дата засідання антикорупційного комітету Верховної Ради.

Ситник заявив, що до розміщення інформації, що дискредитує його рекламу причетні перший заступник голови СБУ Павло Демчина і нардеп Березенко. Березенко свою причетність до такої "реклами" Ситника спростував.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram