ГоловнаПолітика

Продан повідомив, коли повернеться в Україну

"Сподіваюся, що з мого повернення не влаштують шоу".

Продан повідомив, коли повернеться в Україну
Фото: zn.ua

Підозрюваний в незаконному збагаченні колишній в.о. голови Державної фіскальної служби Мирослав Продан має намір повернутися в Україну наступного тижня.

Про це він повідомив в своєму фейсбуці.

"Наступного тижня повертаюся до Києва після завершення лікування. Лікарі вважають, що мій стан дозволить залишити медичний заклад. Сьогодні адвокати надали САП інформацію з цього приводу. Сподіваюся, що з мого повернення не влаштують шоу", - йдеться в повідомленні.

Продан пообіцяв в день приїзду особисто з'явитися до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, яка зареєструвала щодо нього кримінальне провадження про незаконне збагачення.

"Того ж дня я готовий з'явитися в САП. Я повертаюся, щоб довести свою правоту", - запевнив колишній керівник ДФС.

Раніше Продан пояснив, що не зможе прийти в САП 20 листопада, оскільки перебуває на лікуванні в Німеччині. Він відправив у САП відповідну медичну довідку.

Нагадаємо, Продан виконував обов'язки глави ДФС з 3 березня 2017 року по 5 вересня 2018 року. Він почав керувати відомством після того, як стосовно екс-керівника Романа Насірова почали розслідування, що завершилося в підсумку відставкою.

Продана звільнили після того, як в прокуратурі заявили про "грубі порушення" з його боку. За словами генпрокурора Юрія Луценка, розслідування щодо Продана було розпочато в лютому 2018 року.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram