ГоловнаПолітика

Коломойський прокоментував запис своїх розмов

"Ми серйозні люди для таких розваг".

Коломойський прокоментував запис своїх розмов
Фото: скриншот видео

Бізнесмен Ігор Коломойський заявляє, що знає, звідки у мережі так багато записів його розмов і звідки вони з'являються. Про це він розповів у програмі KishkiNA, яка вийшла вчора на однойменному youtube-каналі.

"Їх (записів - ред.) не у мережі багато, їх багато було записано, а потім періодично їх хтось викидає у мережу. Ось щодо Медведчука і Суркіса, по-моєму, це витівки Сергія Володимировича Льовочкіна", - розповів Коломойський і при цьому додав, що завжди використовує ненормативну лексику в розмові, коли його записують.

На питання шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної, чи не сам він здійснює запис своїх розмов, Коломойський відповів заперечно.

"Ні, повірте мені, я взагалі не записую. Не займаюся цим. Якщо ви послухаєте структуру запису: йде сигнал, потім таке клацання, потім тільки "ало". Так це явно зовні хтось записує. Деякі розмови були записані, коли я був у обладміністрації Дніпропетровська. І навіщо мені себе записувати?" - відрізав бізнесмен.

Соня Кошкіна припустила, що він міг би це робити для розваги. На це Коломойський посміхнувся і відповів: "Це єдина з версій, яку я би прийняв, але я не маю сенсу так розважатися. Ми ж серйозні люди для таких розваг".

Коломойський визнає, що використовує кілька телефонів.

"По одному я кажу те, що хочуть почути, по інших - те, що не хочу, щоб почули. Ти чудово знаєш, що говориш по цьому телефону те, що хоче почути Петро Олексійович або не хоче, приватне для нього послання. По другому телефону спілкуєшся з усіма на звичайні сімейні, побутові, життєві, бізнесові теми. Третій - це комерційні секрети, які чужим вухам не треба чути або які якщо почують, то нехай почують через якийсь час, коли актуальність цих секретів мине. І є четвертий - зовсім закритий зв'язок. Спеціальний телефон, приватна закрита мережа", - резюмував Коломойський.

Детальніше дивіться у повній версії програми:

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram