ГоловнаПолітика

Суд скасував заставу для Вадима Мельника, підозрюваного в убивстві журналіста

Апеляцію прокуратури на заставу іншому фігуранту справи - Віктору Горбенкові - суд розгляне сьогодні.

Суд скасував заставу для Вадима Мельника, підозрюваного в убивстві журналіста
Фото: Свобода

Соснівський районний суд Черкас задовольнив клопотання прокурорів і скасував заставу для Вадима Мельника, підозрюваного у вбивстві журналіста Василя Сергієнка. Мельник залишиться під вартою, написала прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами Сарган, клопотання прокуратури про залишення під вартою Віктора Горбенка, обвинуваченого у викраденні журналіста Сергієнка, суд розглядатиме сьогодні, 21 листопада, о 12:00.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що за одного з підозрюваних у катуванні і вбивстві черкаського журналіста Василя Сергієнка Вадима Мельника внесено заставу обсягом 2 млн грн. Раніше суд продовжив йому арешт, але визначив альтернативою заставу у 2 млн грн.

Вбивство 57-річного журналіста Василя Сергієнка сталося 4 квітня 2014 р. в м. Корсунь-Шевченківський Черкаської області. Його викрали, катували і потім вбили, а тіло сховали в лісі. У справі про вбивство Сергієнка проходять Андрій Іносов (його затримали у США 6 березня цього року), Владимир Воронков, Віктор Горбенко, Максим Русін, Роман Недибалюк і Вадим Мельник. Валентин Завражин проходив лише за епізодом з викраденням журналіста.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram