ГоловнаПолітика

Кличко отримав двох нових заступників

Таке рішення депутати прийняли на пленарному засіданні міськради.

Кличко отримав двох нових заступників
Фото: kiev.klichko.org

Київська міська рада погодила призначення Володимира Слончака і Марини Хонди на посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка з питань здійснення самоврядних повноважень.

Про це повідомляється на сайті КМДА.

Таке рішення депутати прийняли на пленарному засіданні міськради у четвер.

Передбачається, що Слончак працюватиме над питаннями комунальної власності, екології та природних ресурсів, а також - вибудовуватиме напрямок правової політики.

Слончак з березня 2005 рокудо цього часу працює у секретаріаті Київської міськради, де пройшов шлях від головного спеціаліста до начальника управління правового забезпечення діяльності мерії (з 2016 року).

Він також представляє територіальну громаду Києва в особі міськради у наглядовій раді ВАТ "Холдингова компанія "Київміськбуд", обіймаючи посаду голови наглядової ради.

Володимир Слончак
Фото: kyivcity.gov.ua
Володимир Слончак

У сферу компетенції Хонди входитиме контроль за департаментом соціальної політики, громадських комунікацій, освіти і науки, молоді та спорту, а також за управлінням туризму та промоцій.

Хонда працювала у секретаріаті Київради з березня 2001 року до 2008 року. З 2012 року вона очолює департамент громадських комунікацій виконавчого органу Київради.

Марина Хонда
Фото: kyivcity.gov.ua
Марина Хонда

Нагадаємо, в липні Кличко призначив директора комунального підприємства з будівництва житлових будинків "Житлоінвестбуд - УКБ" В'ячеслава Непопа своїм заступником. Раніше ще одним заступником Кличка призначили колишнього голову Подільської РДА Валентина Мондрієвського. Його призначили тимчасово - з 27 липня і до закінчення декретної відпустки Ганни Старостенко.

Заступниками Кличко також є Микола Поворозник, Дмитро Давтян, Петро Пантелеєв, Олексій Резніков та Олександр Спасибко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram