ГоловнаПолітика

Тимошенко: регіонам слід консолідуватися у питаннях забезпечення тепла

Щоб прихід зими не був надзвичайною подією, в Україні потрібно навести лад у країні.

Тимошенко: регіонам слід консолідуватися у питаннях забезпечення тепла
Фото: ba.org.ua

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко закликає членів своєї команди по всій Україні стати на захист людей і навести лад у питанні забезпечення їх теплом в опалювальний період. Про це лідер партії заявила під час прес-конференції у Тернополі.

"Навіть зараз, коли громадян переконують, "що ми отримали енергетичну незалежність, коли нам вже встановили так звану ринкову ціну на газ, тепло, електроенергію і гарячу воду", почався опалювальний сезон, а люди по всій країні досі чекають тепла. Сьогодні без опалення залишаються школи, дитячі садки, лікарні, житлові будинки у багатьох населених пунктах. Ми бачимо, що відбувається у Кривому Розі, Смілі, де сьогодні мерзнуть люди", - зазначила Тимошенко.

У зв'язку з цим Тимошенко звернулася до команди "Батьківщини": "Я прошу консолідації з громадами, де ще  не увімкнули тепло. Я прошу наші команди зробити всі необхідні кроки, щоб негайно навести лад і з жорсткими вимогами звернутися до органів влади, які на сьогодні не дали людям тепло".

Юлія Тимошенко переконана, для того, «щоб прихід зими не був надзвичайною подією, як завжди», в Україні потрібно навести лад у країні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram