ГоловнаПолітика

"Народний фронт" заявив про нікчемність голосування в ОРДЛО

Партія заявила, що Путін пішов на загострення ситуації.

"Народний фронт" заявив про нікчемність голосування в ОРДЛО
Фото: nfront.org.ua

Партія "Народний фронт" вважає, що сьогоднішнє голосування в окупованих районах Донецької і Луганської області з погляду права не має жодних наслідків.

Про це йдеться в заяві цієї політичної сили.

"Народний фронт" засуджує чергову провокацію Кремля на окупованій частині української території, що цього разу відбувається у вигляді т. зв. "виборів" в ОРДЛО. Правове значення цього фейка - мізерне. Сам задум, тим часом, свідчить про намір Путіна загострювати ситуацію й агресивно тиснути на міжнародну спільноту. Кремль свідомо та цинічно зриває навіть примарні шанси реалізації Мінських домовленостей", - заявила партія Арсенія Яценюка.

НФ передбачає, що мета виборів - шантаж України й Заходу, а також підготовка реваншу проросійських сил на наступних виборах в Україні та Євросоюзі.

"Партія" Народний фронт "закликає політичні сили в Україні, а також усіх міжнародних партнерів категорично засудити чергову провокацію Кремля на Донбасі. Треба припинити вірити в ілюзії будь-яких домовленостей з Путіним. Не можна умиротворяти переконаного злочинця. Тільки масштабний і солідарний вплив на Кремль здатний зупинити агресора від ворожих випадів проти всього вільного світу", - заявили в партії.     

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram