ГоловнаПолітика

Луценко назвав чутки про його незаконне збагачення "дохлою кішкою"

"Жодних лівих доходів у мене немає. Яким прийшов у прокуратуру, таким і вийду".

Луценко назвав чутки про його незаконне збагачення "дохлою кішкою"
Фото: Макс Требухов

Генеральний прокурор Юрій Луценко вважає, що кримінальна справа про незаконне збагачення, яка розслідується проти нього в Національному антикорупційному бюро, не має перспективи.

Про це Луценко сказав у ефірі телеканалу "Прямий", коментуючи інформацію, яка з'явилася напередодні, про те, що суд відкрив детективам доступ до його банківської інформації.

"Цій дохлій кішці вже кілька місяців. Як тільки я заявив про готовність іти заарештовувати підприємства одного олігарха, дуже відомого в Україні, тут же з'явилися спроби розповісти про мої нібито незаконні прибутки", - заявив генпрокурор.

Луценко сказав, що у нього "велика" декларація, оскільки він як генеральний прокурор заробляє дуже багато.

"Жодних лівих доходів у мене немає. За час після в'язниці в мене не збільшилася кількість ні будинків, ні автомобілів, ні інших благ. Яким я прийшов у прокуратуру, таким і вийду. Мій син теж. Моя дружина, напевно, теж відомо де", - сказав Луценко.

Він заявив, що свого часу на нього було 15 кримінальних проваджень, потім вісім. "Зараз - не знаю, не слідкую. Я спокійний, що з декларацією і доходами в мене все в порядку. Але ця кішка дуже показова. Цій інформації кілька місяців, але вона з'являється зараз, щоб відповісти й відправити Луценка у відставку", - вважає генпрокурор.

Нагадаємо, що Луценко планує допрацювати до президентських виборів і піти у відставку.    

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram