ГоловнаПолітика

Тимошенко: скасування підвищення ціни на газ підтримують шість фракцій

Постанову про скасування підвищення зареєстровано в Раді.

Тимошенко: скасування підвищення ціни на газ підтримують шість фракцій
Фото: Александр Прокопенко

Проект Постанови про скасування рішення уряду про підвищення ціни на газ і введення мораторію на його здорожчання підписали лідери шести фракцій, крім БПП. Про це заявила Юлія Тимошенко, яка ініціювала розгляд цього питання в парламенті.

Документ (№9265) зареєстровано у Верховній Раді.

Лідер "Батьківщини" закликала парламент якнайшвидше ухвалити цю постанову, що передбачає скасування останнього підвищення ціни на газ і введення мораторію на його подальше здорожчання.

"Люди на нас з вами, незалежно від партійної приналежності, дивляться з надією: якщо вже так вчинив президент Порошенко і підняв ціну на газ, то ви з ними так не зробите", - зазначила вона.

За словами Юлії Тимошенко, Верховна Рада вже почала виправдовувати сподівання людей, адже відповідний проект постанови підписали лідери 6 фракцій "Це абсолютна більшість. І точно набереться необхідна кількість голосів, щоб цю постанову ухвалити".

Вона також звернула увагу на те, що звернення до президента з вимогою негайно скасувати рішення про підвищення цін на газ вже ухвалили понад 130 місцевих рад на своїх позачергових засіданнях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram