ГоловнаПолітика

Третього підозрюваного в замаху на координатора С14 Мазура заарештовано із заставою 145 тис. гривень

"Це той, хто продав Акімову й іншим двом його колегам гранату".

Третього підозрюваного в замаху на координатора С14 Мазура заарештовано із заставою 145 тис. гривень
Фото: фейсбук Сергея Мазура

Суд обрав запобіжний захід у вигляді взяття під варту з правом внесення застави третьому підозрюваному в замаху на координатора громадської організації С14 Сергія Мазура.

Про це повідомив Сергій Мазур на своїй сторінці у Facebook.

"Бальянов Руслан - третій, хто поїхав у СІЗО з можливістю вийти під заставу в розмірі 145 тисяч грн. Це той, хто продав Акімову й іншим двом його колегам гранату", - написав він.

Мазур також зазначив, що до цього Бальянова вже неодноразово притягували до відповідальності.

"Під час обшуку в нього знайдено гранату й чужі (ймовірно, украдені) речі, появу яких він не зміг пояснити. Зараз уже триває засідання щодо четвертого, ще одного виконавця", - додав Мазур.

Раніше Бориспільський міськрайонний суд Київської області призначив два місяці перебування в СІЗО замовнику й організатору замаху - Олегу Акімову й Андрію Павленку.

Нагадаємо, 10 жовтня вночі до квартири активіста С14 Сергія Мазура в Борисполі кинули вибуховий пристрій. Постраждав батько активіста. Поліція кваліфікувала вибух як замах на вбивство.

3 листопада правоохоронці повідомили про затримання п'ятьох підозрюваних у справі, зокрема ймовірних замовника й організатора. Основною версією замаху на Мазура правоохоронці вважають його громадську діяльність.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram