ГоловнаПолітика

Найєм націлений на високу посаду в правоохоронній сфері

Нардеп каже, що може і хоче взяти на себе відповідальність.

Найєм націлений на високу посаду в правоохоронній сфері

Народний депутат Мустафа Найєм хотів був обійняти високу посаду у виконавчій владі, оскільки тільки так може показати результат. Про це він розповів у програмі KishkiNA.

"Я скажу так: я дуже хочу чути від людей "Спасибі". Звичайно, я зростаю. Звичайно, у мене є бажання, амбіції. Я дійсно дуже хочу зробити щось. І я розумію, що я зараз на тій позиції, коли мало що можу зробити. При всьому тому, що я депутат", - зазначив Найєм.

"Депутат - це друга ітерація журналіста. Це людина, яка контролює, спостерігає і створює якісь правила. А виконує їх виконавча влада. Я хочу взяти на себе відповідальність і говорити, що ось це зробив я. Зараз я можу сказати, що я вніс законопроект, за який проголосував парламент. Але зробив це парламент, не я. А я хочу, щоб настав час, коли я скажу: "Дивіться, це зробив я". Я дуже хочу цього часу. Я дуже впевнений, що ми до цього дійдемо", - додав також він.

На запитання шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіній, яка саме посада його цікавить, Найєм відповів, що зосереджений на правоохоронній сфері.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram