ГоловнаПолітика

Найєм про Вакарчука: "Якщо довго дивитися на дівчину, можна побачити, як вона виходить заміж"

Нардеп схвалює стратегію музиканта.

Найєм про Вакарчука: "Якщо довго дивитися на дівчину, можна побачити, як вона виходить заміж"

Народний депутат Мустафа Найєм вважає правильною стратегію Святослава Вакарчука, який досить тривалий час досить невизначено говорить про перспективу своєї участі у президентських виборах.

"У нас є два варіанти, що робити з кандидатом у президента: висуватися самим. Когось із молодих. І такий процес триває - є праймеріз "Сили людей", ГНАП тощо. Може, ми приєднаємося, я не знаю. І другий момент - ми, звичайно, очікуємо єдиного кандидата з нашого поля. Ми йдемо впритул, пропалюючи спини Гриценкові та Садовому", - розповів Найєм у програмі KishkiNA. Також у цьому контексті він зазначив, що Святослав Вакарчук повинен сам визначитися, "в політиці він або не в політиці".

На питання шеф-редактора LB.ua Соні Кошкіної, чи не дратує його така тривала невизначеність музиканта, Найєм відповів: "Дуже подобається".

"Ось якщо завтра він (Святослав Вакарчук - ред.) скаже, що висувається (на вибори президента - ред.), він одразу буде ранжований, поставлений на поличку. Якщо він скаже, що не висувається, злітає з усіх опитувань і все", - озвучив свою думку Найєм.

Така стратегія, на його думку, привела до того, що будь-який вихід Святослава Вакарчука супроводжується ажіотажем, оскільки усі чекають, що він скаже або кого підтримає.

"Я тут згоден з приказкою: "Якщо довго дивитися на дівчину, можна побачити, як вона виходить заміж", - додав Найєм.

На його думку, у цій історії велику роль відіграє бажання громадськості вписати Вакарчука у передвиборний контекст.

"А що, іншої реальності немає? Слава не йде в президенти і по-іншому впливає на політику. Є. В його реальності це є. Я думаю, що Слава скаже своє слово, що Слава братиме участь в політиці. Я думаю, що Слава впливатиме на політичні процеси. І я дуже підтримую те, що він не хоче це робити популістично, оскаженіло і не хоче махати шаблею, розуміючи, що у когось шабля довша", - резюмував Найєм.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram