ГоловнаПолітика

ГПУ вже рік розслідує справу проти Трубарова про незаконну приватизацію частини будівлі МінАПК

Підозру досі не вручено.

ГПУ вже рік розслідує справу проти Трубарова про незаконну приватизацію частини будівлі МінАПК
Фото: 112.ua

Генеральна прокуратура продовжує досудове розслідування щодо в.о. голови Фонду державного майна України Віталія Трубарова. Проваждення стосується зловживання владою або службовим становищем з боку чиновника при приватизації частини будівлі Мінагрополітики в Києві по вул. Хрещатик, 24А в 2013 році. Про це Українські Новини повідомило джерело в Генпрокуратурі.

За його словами, матеріали щодо Віталія Трубарова виділені в окреме провадження, однак підозра чиновнику ще не оголошувалася.

Представник відомства зазначив, що досудове розслідування триває, за його результатами може бути прийнято рішення про повідомлення про підозру Віталію Трубарову.

Водночас, за словами джерела в Генпрокуратурі, триває судовий розгляд обвинувального акта щодо спільників Віталія Трубарова - двох директорів підприємства, які звинувачуються в підробці і використанні офіційних документів, незаконній приватизації і легалізації нежитлових приміщень площею 516,6 кв.м., які знаходяться в будівлі МінАПК.

Суд щодо них триває з лютого 2018 року.

Як повідомляли раніше, в листопаді 2017 року генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що ГПУ розслідує провадження про незаконну приватизацію в січні 2013 року частини будівлі МінАПК і підготувала повідомлення про підозру Віталію Трубарову.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram