ГоловнаПолітика

Суд скасував штраф Коболєва за відмову надати дані про премії

Сума накладеного штрафу становила 1,7 тис. гривень.

Суд скасував штраф Коболєва за відмову надати дані про премії
Фото: Макс Левин

Київський апеляційний суд скасував штраф у розмірі 1,7 тис. гривень голові НАК "Нафтогаз України" Андрію Коболєву за відмову розсекретити імена одержувачів багатомільйонних премій від "Нафтогазу". Про це повідомляє прес-служба LIGA.net з посиланням на джерело в суді.

Зазначається, що в понеділок, 29 жовтня, апеляційний суд задовольнив скаргу адвоката, подану в інтересах Коболєва, і скасував рішення Шевченківського районного суду Києва про штраф.

Нагадаємо, раніше Шевченківський районний суд Києва оштрафував голову правління НАК "Нафтогаз України" за відмову надати народному депутату Сергію Власенку інформацію з переліком осіб, які отримали премії за перемогу в Стокгольмському арбітражі над російською компанією "Газпром".

Нагадаємо, що "Нафтогаз" виплатить 41 співробітнику $46 млн премії за перемогу в Стокгольмському арбітражі. Сума, яку компанія вирішила виплатити своїм співробітникам, становить 1% від суми виграшу в арбітражі (4,6 мільярда доларів) і становитиме 46,3 мільйона доларів. Водночас преміювати вирішили 41 людину, які "прямо або побічно зробили значний внесок у досягнення результату".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram