ГоловнаПолітика

Суд переніс дебати у справі про держзраду Януковича на 25 жовтня

Адвокат Горошинський подав заяву в Мін'юст РФ для реєстрації іноземним захисником.

Суд переніс дебати у справі про держзраду Януковича на 25 жовтня
Фото: 112

Оболонський районний суд Києва переніс на 25 жовтня дебати у справі колишнього президента Віктора Януковича, якого звинувачують у державній зраді.

Про це повідомив головуючий суддя Владислав Дев'ятко.

Сьогодні, 24 жовтня, до суду з'явився адвокат Януковича Олександр Горошинський і о 9:00 продовжив свою промову. Він заявив, що подав заяву в Міністерство юстиції РФ для реєстрації іноземним адвокатом для захисту Януковича.

При цьому Горошинський підкреслив, що Янукович відмовився від адвокатів Віталія Сердюка і Ігоря Федоренка, які вже мають статус іноземного адвоката в РФ.

Горошинський продовжить свій виступ 25 жовтня.

Нагадаємо, 17 липня Оболонський суд скасував допит свідків і заявив, що переходить до судових дебатів у справі про держзраду Януковича. Дебати - останній етап судового процесу, після якого буде оголошено вирок.

31 липня суд призначив Януковичу державного захисника у зв'язку з відмовою чотирьох його платних адвокатів брати участь у дебатах. 1 серпня адвокати екс-президента зірвали дебати, не з'явившись на них. У вересні дебати переривали через повідомлення про мінування суду.

19 жовтня суд був змушений перенести дебати через візит адвокатів Байдика і Горошинського до свого підзахисного в Росію.

22 жовтня суд знову переніс дебати через адвокатів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram