ГоловнаПолітика

Тимошенко зустрілася з колишніми співпрезидентами Римського клубу

Сторони обговорили виклики, які стоять перед людством.

Лідер "Батьківщини", народний депутат Юлія Тимошенко, яка бере участь в засіданні Римського клубу, зустрілася з колишніми співголовами цієї організації Андерсом Війкманом і Ернстом фон Вайцзеккером. Про це повідомляє сайт "Батьківщини".

Зокрема, сторони обговорили виклики, які стоять перед людством, новаторську роботу Римського клубу і ключові положення книги «Come On», яку підготували 35 членів Клубу, зокрема Андерс Війкман і Ернст фон Вайцзеккер. У цій доповіді авторитетні експерти закликають до нового Просвітництва для цивілізації - відновлення здорового балансу між людством і природою.

Фото: ba.org.ua

Юлія Тимошенко подякувала співавторам «Come On» за глибокий, інтелектуальний і чесний аналіз глобальних, економічних і суспільних проблем.

«Ваші підхід і висновки є співзвучними з нашим баченням розвитку світу. Ми детально вивчили вашу доповідь, її ключові положення стали частиною «Нового курсу України», - сказала лідер партії.

У свою чергу, Андрерс Війкман назвав Тимошенко "лідером з сильною політичною волею".

«Я зворушений можливістю зустрітися з вами. Ви - справжній лідер з сильною політичною волею, яка з честю пройшла через важкі випробування!» - зазначив відомий шведський вчений Андерс Війкман.

Фото: ba.org.ua

Нагадаємо, сьогодні проходить 50 ювілейне засідання Римського клубу, на якому новими співголовами замість Андерса Війкмана і Ернста фон Вайцзеккера обрано Мамфелу Рамфель з ПАР і Сандрін Діксон-Декльов з Бельгії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram