ГоловнаПолітика

Бізнесмен Шнайдер звернувся до правоохоронців через регулярні погрози на його адресу

Шнайдеру надходять телефонні погрози.

Бізнесмен Шнайдер звернувся до правоохоронців через регулярні погрози на його адресу
Фото: odessa.online

Бізнесмен Аркадій Шнайдер написав заяви до Служби безпеки України, Генпрокуратури та Міністерства внутрішніх справ через регулярні погрози на його адресу, повідомляє РБК-Україна.

За даними видання, телефонні погрози Шнайдеру почали надходити після того, як СБУ спільно з Національним агентством України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, забрали проблемні об'єкти Леоніда Клімова на користь держави.

За цей час, за даними видання, майно було переоформлено винятково на структури Клімова. Шнайдер заявляв, що його підпис під документами підробили, це підтверджують висновки кількох експертиз. І це також є одним із доказів можливих фінансових злочинів Клімова.

За даними одеських ЗМІ, все майно, передане в управління державі, свого часу було закладено для рефінансування Імексбанку. Але в підсумку структури Клімова не виконали умови, ба більше, підписи тяжкохворого на той момент Шнайдера були сфальсифіковані, пише видання.

"Я вважаю, що ті, хто займався фальсифікаціями і давав на це команду, повинні відповісти перед законом", - говорить Шнайдер.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram